KAMPANJE på bestselgere fra Tysse

INKLUDERT UTSTYRSPAKKE

Kampanje på Tysse sine bestselgere

Privat eller proff, Tysse NFH er allround tilhengerne som “alle” vil ha! – Nå inkludert utstyrspakke til verdi inntil kr 5.530,-

 

Har du byggeprosjekt i sommer? Har du behov for en allsidig tilhenger med funksjoner som normalt kun er utstyrt på tilhengere til den proffe bruker? Nå er det kampanje på våre bestselgere, Tysse NFH.
Varehengere NFH i PRO-serien er utstyrt med en rekke detaljer som gjør at tilhengere er funksjonell, tar lastsikring på alvor og gjør betjening av tilhenger svært enkel.

Kjøper du en av våre NFH-modeller nå, får du utstyrspakke inkludert bestående av

  • Formsydd presenning
  • Tilhengernett
  • Jekkestropper (CE-merket 1500kg stropper – 4stk)
  • Tyverilås ( Låsehette med hengelås – kan også benyttes når tilhenger er feste på bilen)
  • Soft-dock (monteres på kulekobling for å unngå riper på støtfanger på bilen)
  • Registrering

 

Verdi inntil kr 5.530

Finn din nærmeste Tysse forhandler her

Alle Tysse NFH hengere har surreskinner med nedfelte surrefester i bunn på tilhengeren. I tillegg til å ha surreskinner på begge sider, er det nå også utstyrt med dette i front og bak på tilhengeren. Dette gjør lastsikring enklere og tryggere!


Stort utvalg – flere vektklasser og kassestørrelser. Finn den tilhengere som passer deg best!

Tysse NFH kommer i varianter med totalvekt 1000kg, 1300kg, 2000kg og 2600kg, i tillegg til kassestørrelser på L/B 250×150, 320×150 og 320×180. Standard karmhøyde er 35cm, men kan også leveres med 50cm karmhøyde.

Hvorfor velge Tysse NFH?

Alle våre NFH-tilhengere har mulighet å legge ned og ta av alle 4 karmene. Dette gjør tilhengeren svært allsidig og forenkler på- og avlasting.

Hengsler som forenkler påmontering av karm
Solide hengsler i rustfritt materiale som har et spor i delen som er montert på tilhengeren. Karmen legges enkelt ned i dette sporet og føres på plass, i tillegg er hengselet selvlåsende for å sikre at karm ikke faller av. Så enkelt, så genialt! Benytter du presenning eller tilhengernett, er det en egen krok på hengselet som strikket på presenning eller tilhengernett kan hektes nedom.

Avtagbare hjørnestolper
Karmer låses i avtagbare hjørnestolper som gjør tilhengeren svært allsidig. Hver karm festes uavhengig av de andre karmene, og en kan også fjerne alle karmer og hjørnestolper på tilhengeren.

Elegant låsing av karmer
Innfelte karmlåser i aluminium som gir svært enkel betjening ved åpning og låsing av karm

Surreskinner
Tysse tar lastsikring på alvor! Våre NFH modeller har nå surreskinner i bunn med nedfelte surrefester på begge sider i tillegg til foran og bak. Dette gjør at en lettere kan sikre lasten tilstrekkelig. Hver surrefeste er testet og godkjent for 600kg.