Fritid

Hva gjør du når treningssenteret eller din ordinære trening er stengt?

En ny trend i hjemkommunen vår Osterøy er under utvikling og vi har fått flere henvendelser fra Tysse-eiere at de har tatt utradisjonelle virkemidler i bruk for å holde formen

Vi tok turen hjem til Markedssjefen på Tysse for å høre hvor utbredt dette er. Den nye trenden var tydelig også kommet der, og vi møter han i en knallhard treningsøkt med den nye fritidshengeren 6050.

– Ja her er det virkelig muligheter for å utnytte tiden i karantene eller lunsjen på hjemmekontoret til noe fornuftig. For min del har jeg begynt med den minste tilhengeren vi har, nemlig vår nye fritidshenger 6050. Den får du til kun kr 7.490 og har en fornuftig egenvekt tilpasset min treningshverdag. Prisen er omtrent som om du kjøper vekter til treningsrommet, så her får du i pose og sekk.

Film fra en treningsvillig Kjetil Stokke fra Osterøy. Takk for inspirasjon 🙂 

Er du mer aktiv enn markedssjefen, så er utvalget stort i tyngre modeller også, og er du den tøffeste karen i bygde så er det Tysse sine Xtreme modeller som gjelder.


Våre forhandlere holder fremdeles åpent som vanlig, men du vil oppleve en del tiltak for å begrense spredning av smitte. Det er viktig at vi alle følger Folkehelseinstituttet sine råd for å hindre smittespredning blant våre kunder og ansatte, og det gjøres nødvendige tiltak for å redusere smittefaren

Hold dere friske og ta vare på hverandre!