Fritid

Nyheten 6280 – Tysse sin STØRSTE fritidshenger

Den nye kjempen har ideelle kassemål for frakting av bl.a. bygningsplater og møbler. Lav egenvekt gjør at du får med deg enda mer last. Tysse vart Norges mest solgte tilhengermerke i 2019 – men vår utviklingsavdeling ligger ikke på latsiden av den grunn. Vi er stolt over å kunne presentere enda en tilhenger som vi tror vil ta fritidsmarkedet med storm!  

Klikk her for å BYGGE DIN TILHENGER MED HJELP AV INNKJØPSLISTE 

 

Tilhenger som forenkler hverdagen

6280 er den ultimate hengeren for småjobber og frakt av ting mellom hagen, hjemmet, hytta og miljøstasjonen. Med sine 250 x 150 cm og 300 kilo har den både god plass og høy nyttelast. Hengeren har brems så du kan fylle den opp og kjøre i fartsgrense opp til 80 km/t.

– Hengeren er utstyrt med nesehjul, nedfellbar for- og bakkarm og 13″ helårsdekk som gir gode kjøreegenskaper, i tillegg til svært god  lastekapasitet. Dette er en henger som forenkler hverdagen for mange, sier Kåre Stokken, salgssjef hos Tysse.

Tilhengeren koster kun 16 990,-.

Sjekk alle spesifikasjoner for 6280 her

Kjempe med gjennomtenkte detaljer

– Du får mange fine ekstra detaljer med 6280 som er spesielt tilpasset deg som bruker hengeren ofte og til mye forskjellig på fritiden. I Norge selgers det et stort antall tilhengere i denne vektklassen, og vi lanserer nå denne modellen med sterk tro på at vår nyhet 6280 kommer til å styrke Tysse sine markedsandeler ytterligere forklarer Stokken

Nøkkelegenskaper

  • Hengsler for enkel påmontering av karmer
  • Festepunkt for strikk til presenning og tilhengernett i hengsler foran og bak
  • Surrefester som er naglet i stål og finér for bedre styrke

I tillegg leveres 6280 med LED-markeringslykter, bunnplate av bestekvalitet med sklisikker overflate og et stort utvalg av ekstrautstyr.


Trenger du en allsidig fritidshenger med rekordhøy lastekapasitet? Besøk din nærmeste Tysse-forhandler nå!