Fritid / Proff

Våre bestselgere er blitt enda bedre! Hengeren 6301NF

Nylansering fra Tysse – kraftig oppgradering av våre tilhengere ned nedfellbare sidekarmer! Allroundhengeren 6301NF som brukes av «alle», har nå fått funksjonene som vi normalt kun ser på tilhengere til den proffe bruker. Nå har også resterende modeller i denne serien fått samme oppgradering. Se produktspesifikasjoner og pris på disse modellene her!

Forenklet og forbedret

Etter flere år uten de store endringene på tilhenger 6301NF har denne sammen med resterende modeller i denne modellserien fått den oppgraderingen som de fortjener!

Hvem kjenner seg ikke igjen i å sikte og prøve å treffe alle hengslene når karmen skal settes på igjen? Dette er ikke lengre en problemstilling når du velger våre tilhengere med nedfellbare sider! De har nye solide, egendesignede hengsler i rustfritt materiale som har ett spor i delen som er montert på tilhengeren. Karmen legges enkelt ned i dette sporet og føres på plass. Så enkelt, så genialt.

I tillegg har karmene fått oppgradert design, og er nå utstyrt med avtagbare hjørnestolper og elegante innfelte karmlåser. Du åpner karmen ved å vippe ut det integrerte håndtaket i endebeslaget på karmen. Alle karmer kan åpnes helt uavhengig av hverandre da disse er låst mot en hjørnestolpe.

Sikring av last har aldri vært lettere

– Vi er full av begeistring av disse nyhetene. Vi har hatt fokus på lastsikring både internt på Tysse og ute hos våre forhandlere. Det er da ekstremt gledelig at vi nå kan lansere tilhengere som i tillegg til stålskinner med kraftige nedfelte surrefester på sidene, nå har surreskinner foran og bak også. Dette gjør det lettere for brukeren å sikre lasten optimalt, og vi setter det viktige temaet rundt lastsikring skikkelig på dagsorden sier markedssjef i Tysse, Gisle Låstad.

 

Benytter du presenning eller et tilhengernett når du er ute og kjører med tilhengeren, har disse også fått på plass en fin detalj på selve hengslet. Her er det en egen krok som strikket til presenningen eller nettet kan hektes nedom.

– Det er viktig å si at kroken på hengselet ikke er et surrefeste som skal benyttes til sikring av last, men ideell til sitt bruk – som for eksempel strikk til din presenning, presiserer Låstad.

LES OGSÅ: Sjekkliste for lastsikring, De 5 vanligste utfordringene med lastsikring, Hvorfor profesjonelle lastestropper alene ikke er godt nok.

Nytt utseende – samme understell

Selv om tilhengerene nå har fått nytt utseende, kan en være trygg på at understell og konstruksjon på tilhengerene er den samme som på alle andre  av disse tilhengere som triller på veiene i Norge allerede.

– Ja, vi har opparbeidet oss et godt rykte på at Tysse leverer kvalitet, og det ligger alltid i bunn på alt som utvikles og kjøres ut fra fabrikken vår på Osterøy,  avslutter Låstad.

Se produktspesifikasjoner og pris på disse modellene her!