Velge henger

Når du skal kjøpe tilhenger

kjøpe tilhenger

Her finner du gode råd om hva du må tenke på når du er på utkikk etter en ny tilhenger. Om du skal ha kjøpe båthenger, varehenger, skaphenger, eller en annen type fra vårt store utvalg, finner du rådene du trenger for å gjøre riktig valg her.

Kjøpe ny varehenger

Når du skal kjøpe en tilhenger er det viktig at du kjøper en tilhenger som passer til ditt bruk. Hvis du skal kjøpe en varehenger må du tenke over hvilke vekt du trenger å laste på tilhenger, trenger du brems eller ikke, hvordan løsningen er for å sikre lasten i tilhenger, finne det ideelle kassemålet for akkurat ditt bruk, trenger du nedfellbare karmer og hvor langt drag tilhengeren har. Les mer om Valg av varehenger.

Kjøpe ny båthenger

Skal du ha en båthenger, eller en opplagshenger. Når du skal kjøpe en ny båthenger må du tenke over båtens lengde, vekt og kjøletype på båten din. Les mer om Valg av båthenger.

Kjøpe ny skaphenger

Tysse skaphengere passer perfekt for deg som vil frakte utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Vi kan tilby deg skaphengere i mange forskjellige størrelser og vektklasser, og vi tilpasser også hengerne dersom du har spesielle ønsker.

Kjøpe ny biltilhenger

Om du driver med bilberging eller racing, om du har bilbutikk eller verksted, har Tysse også biltilhengere som passer til ditt behov.