Varehenger FRITID

perfekt for hus og hage Bilde av Varehenger FRITID

Tysse sine varehengere i de minste klassene er perfekte for deg som trenger en tilhengere til lettere fritidsbruk til bruk i forbindelse med hus og hage. De er mindre, rimeligere og har begrensning på totalvekt opptil 1300kg.

Varehenger PRO

til deg som forventer mer Bilde av Varehenger PRO

Tilhengere med muligheter for høyere nyttelast, større kassestørrelse, flere funksjoner og enda kraftigere utførelse gjør disse modellene til våre bestselgere. Tysse varehengere Pro blir brukt av både den private og proffe bruker

Skaphenger PRO

til deg som forventer mer Bilde av Skaphenger PRO

En skaptilhenger passer perfekt til deg som skal frakte utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Leveres i flere kassestørrelser og vektklasser.

Tipphenger FRITID

perfekt for hus og hage Bilde av Tipphenger FRITID

Tysse sine tipphengere i de minste klassene er perfekte for deg som trenger en tilhengere til lettere fritidsbruk til bruk i forbindelse med hus og hage. De er mindre, rimeligere og har begrensning på totalvekt opptil 1300kg.

Tipphenger PRO

til deg som forventer mer Bilde av Tipphenger PRO

Tilhengere med muligheter for større kassestørrelse, flere funksjoner og enda kraftigere utførelse gjør disse modellene til våre bestselgere. Tysse tipphengere PRO blir brukt av både den private og proffe bruker.

ATV-henger FRITID

for hage-, skog- og fritidsbruk Bilde av ATV-henger FRITID

Tysse ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget.Leveres med kraftige hjul og vil du merke at en Tysse ATV henger vil opprettholde stabiliteten og gi deg god styringsevne selv på ujevnt terreng.

TILHENGERBLOGGEN