Varehenger PRO

til deg som forventer mer Bilde av Varehenger PRO

Tilhengere med muligheter for høyere nyttelast, større kassestørrelse, flere funksjoner og enda kraftigere utførelse gjør disse modellene til våre bestselgere. Tysse varehengere PRO blir brukt av både den private og proffe bruker

Varehenger PRO+

forsterket tilhenger for tøffere bruk Bilde av Varehenger PRO+

Varehenger PRO+ er bygd for røff og profesjonell bruk. Om du har behov for å frakte tyngre materialer, maskiner eller annet tungt utstyr, vil en varehenger PRO+ være perfekt for deg

Varehenger XTREME

for ekstra røff, profesjonell bruk Bilde av Varehenger XTREME

Varehenger XTREME – for de ekstreme oppdragene! Helsveist, varmgalvanisert understell og med bladfjærer DualDrive. Tysse XTREME er en av de sterkeste og mest holdbare tilhengerne på markedet.

Biltilhenger PRO+

forsterket tilhenger for tøffere bruk Bilde av Biltilhenger PRO+

Om du driver med bilberging eller racing, om du har bilbutikk eller verksted, er det her du vil finne en bilhenger som passer deg. Tysse biltilhenger ligger godt på veien og gjør kjøreturen til en god opplevelse. Våre bilhengere er kjent for suverene kjøreegenskaper.

Tipphenger PRO

til deg som forventer mer Bilde av Tipphenger PRO

Tilhengere med muligheter for større kassestørrelse, flere funksjoner og enda kraftigere utførelse gjør disse modellene til våre bestselgere. Tysse tipphengere PRO blir brukt av både den private og proffe bruker.

Tipphenger XTREME

for ekstra røff, profesjonell bruk Bilde av Tipphenger XTREME

Tipphenger XTREME – for de ekstreme oppdragene! Suveren tippvinkel, solid stålbunn, og en svært kraftig konstruksjon. Tysse XTREME er en av de sterkeste og mest holdbare tilhengerne på markedet.

Maskinhenger PRO+

forsterket tilhenger for tøffere bruk Bilde av Maskinhenger PRO+

Maskinhenger med høy nyttelast! Tysse Maskinhenger PRO+ har akslene skrudd rett i bunnprofilene, som gir et lavt tyngdepunkt, lav innlastningshøyde og suverene kjøreegenskaper.

Maskinhenger XTREME

for ekstra røff, profesjonell bruk Bilde av Maskinhenger XTREME

Maskinhenger XTREME – for de ekstreme oppdragene! Lav innlastingsvinkel, helsveist, bladfjærer, alu.dørkplate. Tysse XTREME er en av de sterketst og mest holdbare tilhengerne på markedet.

Skaphenger PRO

til deg som forventer mer Bilde av Skaphenger PRO

En skaptilhenger passer perfekt til deg som skal frakte utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Leveres i flere kassestørrelser og vektklasser.

Skaphenger XTREME

for ekstra røff, profesjonell bruk Bilde av Skaphenger XTREME

Skaphenger XTREME leveres med helsveist varmgalvanisert understell, i tillegg til DualDrive bladfjærer. Aluminiumdørk og nedfelte surrepunkt i bunn er standard.

Skaphenger Lift PRO+

forsterket tilhenger for tøffere bruk Bilde av Skaphenger Lift PRO+

Hydraulisk nedsenkbar tilhenger som gir svært sikker på- og avkjøring av utstyr. Svært godt egnet til utstyr med lav bakkeklaring. Leveres med elektrisk pumpe for hev/senk.

Lifthenger PRO+

forsterket tilhenger for tøffere bruk Bilde av Lifthenger PRO+

Hydraulisk nedsenkbar tilhenger som gir svært sikker på- og avkjøring av utstyr. Svært godt egnet til utstyr med lav bakkeklaring. Leveres med elektrisk pumpe for hev/senk.

ATV-henger

for hage-, skog- og fritidsbruk Bilde av ATV-henger

Tysse ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget.Leveres med kraftige hjul og vil du merke at en Tysse ATV henger vil opprettholde stabiliteten og gi deg god styringsevne selv på ujevnt terreng.

Stillashenger PRO+

forsterket tilhenger for tøffere bruk Bilde av Stillashenger PRO+

Jobb mer effektivt med Tysse stillashenger. Alle stillasdeler kan tas av uavhengig av hverandre og alle deler møter en fysisk sperre i tillegg til stropping som gjør transporten sikker og komfortabel. Justerbar og kan tilpasses flere typer stillas.

TILHENGERBLOGGEN