Fritid

Splitter ny tipphenger med brems! Møt 6177 – oppfølgeren til 6077

tipphenger med brems

Splitter ny tipphenger med brems! Møt 6177 – oppfølgeren til 6077

Er du en av dem som savnet brems på tipphengeren 6077 som Tysse lanserte i februar? Nå får du det! Les mer om herligheten 6177 med brems og finn den hos din Tysse-forhandler!

STOR OG RIMELIG TIPPHENGER MED BREMS

– Den store forskjellen på denne hengeren, sammenlignet med 6077, er at den har brems. Det gjør at du kan kjøre i 80 km/t med fullastet henger. Begge hengerne kan kjøres med førerkort i klasse B, sier eier av Tysse-forhandleren HengeRe i Vestfold, Petter Solheim.

 

 

Solheim forteller at tilbakemeldingene på 6077 var strålende. Kundene setter spesielt stor pris på det store kassemålet, samt at hjulene er plassert på siden og gir hengeren et lavere tyngdepunkt. Alle de samme gode egenskapene finnes på nyheten 6177.

– 6177 har også tillatt totalvekt på 750 kilo. Med egenvekt på 241 kilo får du nyttelast på 509 kilo, noe som er litt lavere enn på forløperen. Men du bør sjekke hva du har lov til å trekke med bilen din før du hiver et halvt tonn oppi hengeren, sier Solheim med glimt i øyet.

FRITIDSHENGER MED MYE EKSTRAUTSTYR

– Hengeren er perfekt til vanlig husbruk. Skal du frakte gressklippere og kjøretøy, bør du kjøpe 6177 med forsterket bakkarm, og ikke standarden, slik at du kan kjøre maskinene rett opp på planet, anbefaler Solheim.

6177 er lengre enn mange av de andre fritidshengerne på markedet. Om 2,5 meter ikke er langt nok for din last, kan du i tillegg legge ned karmene foran og bak. Du kan også kjøpe låsbart plastlokk, presenning, nettinggrind eller høyere karmer til hengeren din.

– Selv har jeg LED-lys og aluminiumsfelger på min nyinnkjøpte 6177, sier Solheim mens han ler fordi han synes det er litt jålete.

TYSSE PÅ TOPPEN I VESTFOLD

Hos HengeRe i Vestfold skinner solen og kundene strømmer til i finværet. Solheim kan fortelle om et formidabelt salg av Tysse-hengere siden HengeRe ble offisiell Tysse-forhandler 1. januar 2017. Mye tyder på at tilhengerne produsert på Osterøy var et etterlengtet tilskudd i fylket.

 

– Tysse ligger på topplisten av mest solgte tilhengere i Vestfold for første gang. På bare én måned i år solgte vi flere Tysse-hengere enn det ble solgt her i hele fjor, sier Solheim.

Han kjenner kundene sine godt og har lang erfaring med å anbefale tilhengere til kundenes formål. 6077 er en av bestselgerne, og de første eksemplarene av 6177 var allerede solgt før de ankom butikken på Re.

Nå kan også du sikre deg ditt eksemplar av 6177!